Пригодницькі історії пройшли з успіхом у Чернігові

Мрії бувають різні – рожеві і блакитні, далекосяжні і сьогоденні… Хтось мріє на багато років уперед, а хтось про світлий, мирний завтрашній день. Та якщо ви захотіли зробити цей день для своєї дитини радісним і чарівним, приходьте разом з нею на театральну виставу, пориньте у казковий світ сценічного дійства і натхненної акторської творчості. І цьогорічна прем’єрна вистава «Подорож до країни мрій, або Велосипед з червоними колесами» якнайкраще годиться для цього.

Показ цієї веселої пригодницької історії з успіхом пройшов 17 вересня на сцені Чернігівського муздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка. Гамірлива дитяча юрба вщент заповнила глядацькі місця, завзято відгукувалася на перипетії сценічного дійства. Захоплені дітлахи брали жваву участь у спілкуванні з героями спектаклю та щирими оплесками дякували їм наприкінці вистави. Дружні овації всієї глядацької аудиторії, усміхнені обличчя і сяючі очі дітей були найкращою подякою акторам і постановникам.

Сценічну версію цієї казкової історії за твором австралійської письменниці Рут Парк створила молода режисерка нашого театру Анастасія Кузик у співпраці з художницею Катериною Чернявською, а втілили її в образах казкових героїв артисти Микола Лемешко, Олександр Манастирський, Сергій Пунтус, Наталія Рибенок, Анастасія Сальнікова, Олексій Трішкін.

Вітаємо з блискучим успіхом усіх творців цього яскравого мистецького подарунку дітям та щиро бажаємо нашим юним глядачам здійснення усіх заповітних мрій, щасливого мирного життя у колі вірних друзів і нових приємних зустрічей зі світом мистецтва у нашому театрі.

Раїса Міненко,керівник літературно-драматургічної частини театруфото: Ганна Колеснікова

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?